Fast Young Talents

Moikka veljet ja siskot!

Niin kuin otsikosta saattaakin päätellä, hain Fastin sponsorointiohjelmaan. Tässä vähän enemmän tietoa kyseisestä ohjelmasta:

FAST Young Talents on uuden sukupolven sponsorointiohjelma – haku alkaa 15.4. HAE MUKAAN!


Mun hakemuksen osana tehtiin tuollainen lyhyt mutta napakka video. Kävin haastattelemassa Rantsilassa Gananderin koulun rehtoria Paula Piipposta sekä liikunnanopettajaa Mikko Iivanaista. Videolla haastattelin myös treenikaveriani ja veljeäni Keijo Pistemaata.

Mistä se idea sitten lähti:

Alunperin näin linkin fastfinlandin instagramissa tähän sponsorointiohjelmaan ja heti aloin omassa pikku mielessäni ideoimaan suuruuden hulluisia ideoita tähän videohakemukseeni. Lähipäivinä sitten kerroin ideastani muutamalle läheiselle ihmiselle. Sain hyvää palautetta ideasta ja aloimmekin yhdessä veljeni ja hänen kihlattunsa kanssa työstämään ideoita pidemmälle.
Ideoinnin jälkeen ei ollutkaan kun enää hankalin vaihe jäljellä tästä projekstista, eli kerätä rohkeutta tarpeeksi lähtä toteuttamaan sitä. Onnekseni sain Gananderin koululta peukkua ylöspäin ja videointi polkaisi levelille kaksi.

Erityiskiitokset:

Paula Piipponen
Mikko Iivanainen
Keijo Pistemaa
Anna Maria Vartiainen
Kaikki #valitkaakonsta videon lähettäneet

youtube_tausta2

(Muistakaa, että hammerkääntö on yksi tärkeimmistä liikkeistä kun puhutaan maksimaaliseen voimantuottoon tähtäävästä harjoittelusta)

Tässä vielä linkki videoon:

Kattokaahan video ja laittakkee jakoon niin ymmärtävät siellä fastilla valita minut! #valitkaakonsta

Lopullinen loppu

Ps. mitään ei ainakaan saa, jos ei yritä.

-Konsta

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen